Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΟΑΕΔ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 4/2020 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Διευκρινήσεις προς τους ωφελούμενους σχετικά με τον τρόπο υποβολής στο δήμο Ηλιούπολης όλων των προβλεπόμενων δικαιολογητικών σύμφωνα με τη δημοσιά πρόσκληση Νο 4/2020 και τα παραρτήματα IΙ&IIΙ του ΟΑΕΔ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΟΧ 1/2020 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ

Οι πίνακες αφορούν τα αποτελέσματα της ΣΟΧ 1 2020 Ανακοίνωσης για την πρόσληψη (2) ΠΕ Κοινωνικών Επιστημόνων στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΟΔΗΛ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ"

Η Εταιρεία GREEN PRODUCTIONS με λύπη ανακοινώνει, ότι λόγω των δύσκολων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, ακυρώνει όλες τις παραστάσεις της περιοδείας της παράστασης "ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ".

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση της Τετάρτης, 29/7, από το Βιβλιοπωλείο "Περί Βιβλίου", μπορούν να απευθυνθούν ξανά εκεί για την εξαργύρωσή τους.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Σ.Μ.Π.Ε. ΥΜΗΤΤΟΥ & ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, η «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Σχεδίου Προστασίας του ορεινού όγκου Υμηττού», που θα παραμείνει προς δημόσια διαβούλευση για 30 ημέρες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΟΑΕΔ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 4/2020 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Διευκρινήσεις προς τους ωφελούμενους σχετικά με τον τρόπο υποβολής στο δήμο Ηλιούπολης όλων των προβλεπόμενων δικαιολογητικών σύμφωνα με τη δημοσιά πρόσκληση Νο 4/2020 και τα παραρτήματα IΙ&IIΙ του ΟΑΕΔ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δασικοί Χάρτες - ανακοίνωση – πρόσκληση – Αίτηση, που αφορούν ατομικές διοικητικές πράξεις του Ν.998/79

Σήμερα στις 30/7/20 αναρτούμε, την ανακοίνωση – πρόσκληση της Δ/νσης Δασών Ανατολικής Αττικής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και την συνημμένη αίτηση, σχετικά με την κατάθεση από τους ενδιαφερόμενους των στοιχείων και εγγράφων που αφορούν ατομικές διοικητικές πράξεις της περίπτωσης ζ των παραγράφων 6 και 7 του άρθρου 3 Ν.998/79, στα πλαίσια αναμόρφωσης και συμπλήρωσης των δασικών χαρτών.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών για την «Προμήθεια υλικών για την συντήρηση κοινοχρήστων χώρων»

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια υλικών για την συντήρηση κοινοχρήστων χώρων», σύμφωνα με την ΑΜ.:22/2020 Μελέτη του Τμήματος Συντηρήσεων & Έργων Αυτεπιστασίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών - Δόμησης, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 14.997,80 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Κερατέας (ορθή επανάληψη)

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Δήμο Λαυρεωτικής, συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής της Δ.Ε. Κερατέας και έχει εγκριθεί η δωρεάν φιλοξενία παιδιών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δημοτών Δήμου Ηλιούπολης.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΟΔΗΛ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση Έναρξης Αθλητικών Προγραμμάτων και Πληροφορίες Εγγραφών

Αθλητικά Προγράμματα ΠΑΟΔΗΛ 2020-2021


Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων

• Ελεύθερη Κολύμβηση (Ενηλίκων – Εφήβων): 31/08/2020
• Προγράμματα Μικρής – Μεγάλης Πισίνας (Εκμάθηση Παιδιών – Εφήβων – Ενηλίκων, BabySwimming, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Aqua Aerobic) : 03/09/2020
• Προγράμματα Γυμναστικής – Χορών (Μπαλέτο, Μοντέρνοι Χοροί, Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί, BarreaTerre, Τένις, Αεροβική, Fitball, Γιόγκα, Πιλάτες, Μυική Ενδυνάμωση – Γυμναστήριο): 07/09/2020


Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν όπως κάθε χρόνο αλλά με τον περιορισμό του αριθμού μελών στα τμήματα, όπως ορίζουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.


Αυτό ενδέχεται να αλλάξει προκειμένου να είμαστε εναρμονισμένοι με τις ισχύουσες κάθε φορά εγκυκλίους που αφορούν μέτρα αντιμετώπισης του Covid19.

 

Εγγραφές στην Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού) :

• Δευτέρα 24/08/2020 έως Παρασκευή 28/08/2020, ώρες 8.00 - 14.00

• Από τη Δευτέρα 31/08/2020 οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 8.00 – 19.00 για τα προγράμματα κολυμβητηρίου

και 16.00 – 19.00 για τα προγράμματα γυμναστική και χορών.

ΥΓΕΙΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Μετά τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, από την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από εργαζόμενους και επισκέπτες, σε γραφεία και υπηρεσίες που υπάρχει επαφή με κοινό.


Παρακαλούνται οι Δημότες, που θα προσέρχονται στα δημοτικά καταστήματα να φορούν υποχρεωτικά την μάσκα προστασίας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΑΙΡΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, που προβλέπονται από Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 και για όλη τη διάρκεια του καύσωνα,

τίθεται στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενη αίθουσα, καθημερινά από 8:00 έως 22:00,

στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 114.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9970001.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς για την υπηρεσία «Διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με τίτλο : Παιδιά, πάμε Πλατεία» A.M. 9/2020

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την Υπηρεσία «Διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με τίτλο: Παιδιά, πάμε Πλατεία» Μελέτη του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού – Νέας γενιάς και Εξυπηρέτησης του Δημότη, του Δήμου Ηλιούπολης συνολικού προϋπολογισμού ύψους 4.836.00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Διαβάστε Περισσότερα

©2020 ilioupoli.gr, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Υλοποίηση: opk.gr