Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ΠΑΟΔΗΛ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, «έκλεισαν» την Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά την ανάγκη επαφής με τα παιδιά δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα.
Συνεχίζεται ψηφιακά στο διαδίκτυο η δράση «Παρέα με τα παραμύθια» και η νηπιαγωγός κ. Μαρία Τότολου, εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, διαβάζει παραμύθια και προτείνει δραστηριότητες, για να απασχολούνται τα παιδιά στο σπίτι, μαζί με τους γονείς τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Στην Ηλιούπολη: «Μένουμε Σπίτι γιατί …Έρχεται Σπίτι»

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης συμβάλλοντας στην καλύτερη εφαρμογή του συνθήματος «Μένουμε Σπίτι», ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει τους καταστηματάρχες της πόλης, που έχουν την δυνατότητα να παραδίδουν τα προϊόντα τους «κατ’ οίκον», να εγγραφούν σε έναν κατάλογο, που θα γνωστοποιηθεί στους κατοίκους. Το όφελος για την πόλη θα είναι η μειωμένη κυκλοφορία για ψώνια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ

Η έκκληση προς την Υπουργό Παιδείας των 9 Δημάρχων

Σήμερα 26 Μαρτίου 2020, μαζί με άλλους 8 Δημάρχους της Αττικής απευθύναμε έκκληση προς την Υπουργό Παιδείας, για τη λήψη άμεσων μέτρων στήριξης των γονιών, των μαθητών και των φοιτητών, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τις συνέπειες αυτής της δοκιμασίας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ για την «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας 2020» Α.Μ: 33/2019

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας 2020» Α.Μ: 33/2019 με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΓΕΙΑ

Στην Ηλιούπολη Μένουμε Σπίτι γιατί...Έρχεται Σπίτι.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στο παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις του Δήμου μας,

που εξυπηρετούν με παράδοση στο σπίτι καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους:

πατώντας εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΓΕΙΑ

ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Οι εθελοντές φροντιστές των αδέσποτων της Ηλιούπολης, άρχισαν ήδη από χθες να εφοδιάζονται από τον Δήμο Ηλιούπολης με το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης, για να ασκήσουν ελεύθερα την εθελοντική τους δράση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας»

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας» ΑΜ.:3/2020 Μελέτη της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας συνολικού προϋπολογισμού ύψους 20.668,80 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 6% και 24% , στα πλαίσια πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου του κορονοϊού

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΓΕΙΑ

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/3/2020

Οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες έδωσαν μάθημα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, με την πρωτοφανή συμμετοχή τους στην χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία της Κυριακής 22/3/2020.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΥΨΩΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» Α.Μ.:10/20

Ο Δήμος Ηλιούπολης διενεργεί συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Ανύψωση φρεατίων σε οδούς της πόλης» Α.Μ.: 10/20 συνολικού προϋπολογισμού 10.000,00 € (με Φ.Π.Α. 24% ) με το σύστημα προσφοράς «Ενιαίου ποσοστού έκπτωσης» (άρθρο 125 Ν.4412/16).

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την «Περιοδική Επιθεώρηση και έκδοση των ετήσιων πιστοποιητικών συμμόρφωσης υπαρχουσών παιδικών χαρών» με Α.Μ.: 1/2020

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την «Περιοδική Επιθεώρηση και έκδοση των ετήσιων πιστοποιητικών συμμόρφωσης υπαρχουσών παιδικών χαρών» με Α.Μ.: 1/2020 του Τμήματος Μελετών-Κατασκευών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Δόμησης του Δήμου συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα δύο Ευρώ και πενήντα έξι λεπτών (€74.392,56) συμπ/νου ΦΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα

RADIO

«Lime Radio» ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου Ηλιούπολης.

Νέο Όνομα, Νέο Πνεύμα, Νέο Πρόγραμμα.

Ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 με καθημερινό πρόγραμμα γεμάτο μουσική και με έκτακτες εκπομπές, λόγω των μέτρων προφύλαξης στη σημερινή συγκυρία.

Διαβάστε Περισσότερα

©2020 ilioupoli.gr, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Υλοποίηση: opk.gr