Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ΥΓΕΙΑ, COVID-19

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ «RAPID TEST» ΤΗΣ 14/05/2021

Με σημαντική συμμετοχή διεξήχθη στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και η σημερινή δράση με δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ., ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.Η.Λ.) ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ»

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Tο στάδιο «Χαλικάκι»

Μια από τις επιλεγμένες επεμβάσεις μας σε σημεία της πόλης, βρίσκεται στο στάδιο «Χαλικάκι», όπου ο επισκέπτης μπορεί να ξεκουραστεί και να απολαύσει την πανοραμική εικόνα της Ηλιούπολης και το ηλιοβασίλεμα στην θάλασσα.
«Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει» (Από ποίημα του Ναζίμ Χικμέτ).

 Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης

 

ΤΟΜΕΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΕΙΑ

Από το Α ως το Ω: μια ακαδημία για γονείς στην Ηλιούπολη

Aγαπητοί συνδημότες,
Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: μια ακαδημία για γονείς στην Ηλιούπολη» με διαδραστικές συναντήσεις γονέων με ειδικούς, που πραγματοποιούνται ψηφιακά κάθε 2η Τετάρτη του μήνα και ώρα 18:15 - 20:15.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΙΣΡΑΗΛ, Ειρήνη - δικαιοσύνη και όχι βομβαρδισμοί

Ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης κ. Marwan Toubassi με ευγενική επιστολή του, μας ζήτησε να συμμετέχουμε στην 73η οδυνηρή επέτειο μνήμης της καταστροφής (Nakba Day) που έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου 1948 και είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία 15.000, τον βίαιο εκτοπισμό 950.000 Παλαιστινίων και την ολική καταστροφή 481 χωριών και πόλεων.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς για την προμήθεια «Βιβλιοδεσία πρακτικών Δ.Σ. και ληξιαρχικών βιβλίων Δημοτολογίου» Α.Μ:1/2021

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να προβεί στην προμήθεια «Βιβλιοδεσία πρακτικών ΔΣ και ληξιαρχικών βιβλίων Δημοτολογίου» συνολικού προϋπολογισμού ύψους 2.951,20€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ

Το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 στις 11 π.μ. έγινε η συνάντηση των συμμετεχόντων στην δράση για τον καθαρισμό του Ρέματος Πικροδάφνης κοντά στην παιδική χαρά της οδού Τζαβέλα και ξεκίνησε η δράση που με την ολοκλήρωσή της απομακρύνθηκαν πάρα πολλά σκουπίδια, σπασμένα κλαδιά και κορμοί από την κοίτη, τα πρανή και τον περιβάλλοντα χώρο, με τον ορθό χειρωνακτικό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2021, 10Π.Μ. ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

H πρόσφατη θεομηνία «Μήδεια» πλήγωσε σημαντικά το πράσινο της πόλης μας σε πλατείες, άλση, νησίδες, δρόμους, ακόμη και σε ιδιωτικούς χώρους.
Ένας από τους κοινόχρηστους χώρους που πληγώθηκαν ιδιαίτερα είναι το πάρκο Καλαβρύτων και για τον λόγο αυτό ο Δήμος Ηλιούπολης αποφάσισε να ξεκινήσει από εκεί την διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών με μια πρώτη δενδροφύτευση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, COVID-19

COVID-19 Ενημέρωση 13 Μαΐου 2021

Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα, στο Γ2 τμήμα του 2ου Δημοτικού σχολείου και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες δηλαδή απολύμανση, ενημέρωση οικογενειών, ιχνηλάτηση επαφών και αναστολή λειτουργίας του Γ2 τμήματος έως και 25/5/2021.

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΓΕΙΑ, COVID-19

Έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 από τις 09:30 έως τις 15:00

Την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 πραγματοποιείται ακόμη μια φορά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης από τις 09:30 έως τις 15:00.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Περίληψη διακήρυξης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» Α.Μ.: 14/2

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» Α.Μ.: 14/2020 και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Διαβάστε Περισσότερα

©2021 ilioupoli.gr, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Υλοποίηση: opk.gr                      

 Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.